01 November 2019 DDS komt langs

Bezoek van sponsor DDS

Vandaag kwam dhr. van Haperen van DDS Electronics Europe B.V uit Breda bij ons op school.
Hij kwam ons een cadeau brengen. Een transport koffer die wij voor onze robot mogen gaan gebruiken. Wij hebben deze koffer met veel plezier in ontvangst genomen. Uiteraard zijn wij dhr. van Haperen erg dankbaar voor dit mooie gebaar.

DDS Electronics Europe B.V. is een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van draadloze en draadgebonden communicatie technieken voor de professionele markt. Onze voornaamste klanten kring bestaat uit Overheid, Semi-overheid, Defensie, Politie diensten, Justitiële Inrichtingen, beveiliging’s instanties, brandweer, TNO, Hogescholen en Ziekenhuizen. http://www.ddselectronics.nl/

Vindt u het ook mooi om toekomstige techneuten zoals ons team te ondersteunen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn nog steeds op zoek naar donatoren/sponsoren.

 

Scroll naar boven