1e League Meet 2019-2020

Onze 1e League Meet bij het Sondervick college in Veldhoven 09-11-2019:

F1Ct3@mg#ntLb0tZ20ondervick college here we are, de thuisbasis van FTC team Encrypted Gentlemans. Deze dag is belangrijk, we mogen dit seizoen aan 2 van de 6 league meets mee doen, en dan hopen we dat we bij de beste 24 over 6 League meets zitten om ons te kwalificeren voor het NK, dat dit jaar toevalligerwijs op onze eigen school, het Newman college in Breda gehouden wordt.

We kwamen mooi op tijd aan, robot en materiaal mooi ge├»nstalleerd, accu’s van de telefoons en de accu’s voor de robot aan de opladers, en maar eens even rondkijken.
Overal uiteraard je veiligheidsbril op!!!
Door naar de robot inspectie, en gelukkig kregen we akkoord om mee te kunnen doen:

Bijschrift toevoegen

En Inspectie is akkoord bevonden ­čĹŹ

Na 5 wedstrijden was het tijd voor een lunchpauze. Ondertussen zijn er 2 servo’s gesneuveld en dat gaat ons veel punten kosten. Helaas. Na de lunch weer verder en uiteindelijk een 8e plaats gehaald. Niet verkeerd voor de eerst League Meet. Nu bekijken waar het fout ging, wat verbeterd kan worden en meer oefenen in het besturen van de robot.

Scroll naar boven