2e League meet 2019-2020

Onze 2e League Meet bij Summa in Eindhoven 23-11-2019:


Vandaag onze 2e League Meet, we willen graag een goede prestatie leveren om ons te plaatsen voor het NK, want hoe suf zou het zijn als je niet mee zou mogen doen aan het NK als deze op je eigen school gehouden wordt? Dus volle concentratie en flink aan het werk vandaag.
Het was even lastig op de campus om het juiste gebouw te vinden, maar dat kwam gelukkig goed. Robot en materiaal ge├»nstalleerd, accu’s aan de oplader en eens rondkijken waar het veld staat en zo.
Toen de robot inspectie:

En gelukkig robot inspectie en field inspectie goed doorgekomen ­čĹŹ

Daarna de robot maar eens meegenomen in de testbaan om nog wat puntjes aan te scherpen en te oefenen. Heel even hebben we nog een high score gehaald van 76 met de Highland Lynxes uit Zwitserland. Verder wel een beetje pech gehad met onze alliance partners vandaag maar toch een mooie 5e plaats en waarschijnlijk zeker geselecteerd voor het NK, dus wij zijn blij. Maar, er is nog veel werk te verrichten tot die tijd.

High score van 76 
Scroll naar boven