Open dag Newman college 01-02-2020

Vandaag was de open dag op onze school,  het Newman college in Breda. Een mooie dag om onze robots te showen en uit te leggen wat FTC is en inhoudt. Daarnaast een uitgelezen moment om nog even aan de robots te werken. Onze robot heeft nog problemen met de autonomous.  We hebben geprobeerd om de encoders te gebruiken,  maar er komt steeds geen signaal binnen.  Dus met het oog op het NK volgende week,  terug naar af en op de conventionele manier de autonomous werkend zien te krijgen.  Na veel aanpassingen lijkt het aardig goed gelukt te zijn.  Dus fingers crossed. Het was lekker druk op school vandaag,  en wij kregen heel wat bekijks. Op het laatst kwam er nog de eigenaar van een bedrijf die ons de aanbieding deed om materiaal te laser snijden voor ons, dus na het NK gaan we daar eens naar kijken.

 

 

Scroll naar boven