Fijne feestdagen….🌲

2020 was een raar jaar. We hebben in februari het vorige seizoen mooi af mogen sluiten met het winnen van de Connect award tijdens de Open Spaanse kampioenschappen in Barcelona. Daarna kwam Covid-19. In september begonnen we weer fris met een nieuw seizoen en 3 nieuwe teamleden. En Covid-19 werd weer erger. Ook leden van ons team hebben dit ondervonden. Er is hard gewerkt aan een nieuwe robot, en het begint ergens op te lijken. We zijn dan ook erg gemotiveerd. Helaas is deze week de school vanwege Covid-19 gesloten, tot minimaal 18 januari. Gelukkig hebben we de robot en het materiaal mee naar huis kunnen nemen, zodat er door gewerkt kan worden. Het zijn lastige tijden, maar we mogen niet mopperen. En dat doen we dan ook niet.

Wij gaan vrolijk door, maar vieren uiteraard wel de komende feestdagen. Wij willen dan ook iedereen, onze sponsoren, belangstellenden, onze leerkrachten, onze families en vrienden dan ook hele fijne feestdagen wensen. En hopen dat 2021 weer en jaar mag worden, waarbij wij weer op de oude voet mogen doorgaan.

Fijne dagen en een gezond 2021

 

Scroll naar boven