Vandaag kregen wij het bericht dat Cugla B.V. uit Breda ons team gaat sponsoren dit seizoen. Aangezien wij grotendeels afhankelijk zijn van sponsoren, zijn wij hier erg blij mee. Het is fijn te weten dat plaatselijke bedrijven het nut zien van de jeugd die meer met techniek en innovatie willen bereiken. En ze door sponsoring hier ook een kans toe geeft.
Wie is Cugla?
ALTIJD OP ZOEK NAAR BETER BETON
Beton sterker en beter maken. Korter kunnen we onze missie niet omschrijven. Al meer dan 40 jaar verstevigt Cugla de ruggengraat van de bouwwereld. Elke dag vertrouwen de betonmortelindustrie, de betonproductenindustrie en aannemers in de bouw op onze producten en profiteren ze van de technische knowhow en innovatiekracht van onze specialisten.
CONCRETE SOLUTIONS
Onze technici en adviseurs staan aan de basis van de meest vooruitstrevende bouwprojecten in de Benelux.
Elke dag streven wij ernaar om beton nóg beter en sterker te maken met onze hulpstoffen. Dat doen we al meer dan 40 jaar. Cugla is specialist in de ontwikkeling en productie van hulpstoffen voor beton en cementgebonden speciaalmortels. Ons streven? De bouwwereld met onze hoogwaardige producten toekomstbestendiger maken. Want het kan altijd sneller, efficiënter en voordeliger.
Cugla Bv Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan onze toekomst !!!