We mogen naar het WK in Houston, Texas, USA!

Op zaterdag 11 februari hebben wij met ons team meegedaan een de Open Benelux Kampioenschappen van FTC. Dit werd gehouden op de mooie locatie van het St. Lucas in Eindhoven.

Na een dag vol strijd, maken van connecties, en plezier werd de award ceremonie gehouden. Als laatste wordt altijd de Inspire award uitgegeven, dit omdat de meest prestigieuze prijs is die je binnen FIRST kan winnen. Deze prijs is bovendien ook een uitnodiging voor het WK FTC in Houston, Texas, USA. Na een spannende ceremonie mochten we deze prachtige prijs in ontvangst nemen!

Deze prijs erkent teams die niet alleen sterke concurrenten zijn, maar ook uitmuntend werk tonen in outreach, teamwork en gracieus professionalism. Dat is precies waar we de laatste 4 jaar naar hebben gestreefd en dat we dit hebben bereikt is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons hele team.

Hoe gaaf is het dat we deze award mochten ontvangen, wij zijn zo trots en blij.
Wij zullen veel gaan leren in Houston, en veel connecties kunnen maken, teams leren kennen en kennis overbrengen en kunnen ontvangen.

Nu zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het WK. Er moet ontzettend veel geregeld worden – inschrijving voor het WK, vliegtickets, een plek om te verblijven met het hele team en vervoer in de USA.
We moeten nadenken over een PIT inrichting, onderdelen, reserveonderdelen, maken van buttons en nog veel meer.

Helaas zit daar een behoorlijk kostenplaatje aan vast. Om deze kosten te dekken zoeken wij contact met sponsoren. Maar ook proberen we acties te ondernemen waar je geld mee kan verdienen, zoals tosti acties op school, en we zijn een crowdfunding gestart.

Mocht u een bijdrage willen leveren voor onze reis naar het WK, dan kan dat door middel van deze link: https://gofund.me/446d6892
Mocht u interesse hebben om ons te sponsoren of ideeën hebben, kunt ook contact met ons opnemen via team@gentlebotz.nl
Namens ons gehele team alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!