Benelux finale Lego League Breepark Breda

Benelux finale Lego League 25-01-2020:

Vandaag stonden we met 4 FTC teams bij de Benelux finale Lego League in een demo stand staan. Wij, team Gentlebotz, samen met team Space, team Orange en team Delta. Zo konden we ook mooi samenwerken met elkaar en verbeteringen brengen aan onze robots. En uiteraard hebben we laten zien wat onze robot tot nu toe kan natuurlijk.
Het was behoorlijk druk, en ook wij kregen bij onze stand veel aanloop, en hebben we dus veel uitleg kunnen geven aan Lego League kinderen, ouders en leerkrachten en andere ge├»nteresseerden. Ook hebben een paar hele jonge geluksvogels even met onze robot mogen rijden. Uiteraard wel onder begeleiding. Wij hebben nog bedrading voor encoders op onze robot gezet en moeten nu nog de software gaan aanpassen. Dus was het een nuttige dag. Als teams onderling hebben we elkaar ook kunnen  helpen met materiaal, tips en gewoon gezellig gekletst en elkaar weer beter leren kennen.
Al met al was het een mooie gezellige dag. Waarbij we hopen veel mensen enthousiast te hebben gemaakt voor FTC.

Scroll naar boven