Meteor Systems B.V. Breda

Vandaag kregen wij het bericht dat het bedrijf Meteor Systems B.V. uit Breda ons team dit seizoen wil sponsoren. Hier zijn wij enorm blij mee. Als robotica team zijn wij grotendeels afhankelijk van sponsoren.
Wij kunnen dit geld gebruiken om naar wedstrijden te gaan, en materiaal te kopen voor de robot. Het materiaal voor de robot komt vaak uit de U.S.A. en dat is financieƫl gezien niet altijd even handig.
Meteor Systems is een innoverend bedrijf op het gebied van teelt- en irrigatiesystemen voor de internationale tuinbouwsector.
Meteor Systems produceert en distribueert wereldwijd complete teeltsystemen voor de (glas)tuinbouw. Onder meer teeltsystemen, irrigatie, buisrailsteunen, lange liggers, DFT, stellingteelt en fruitoverkappingen. Onze producten worden toegepast voor de teelt van groenten, zacht fruit, snijbloemen, medicinale cannabis en bladgroenten.
https://www.meteorsystems.nl/
Meteor Systems B.V. hartelijk dank voor uw sponsoring !
Scroll naar boven