League Meet Newmancollege 26-03-2022

Gisteren was het zo ver. De laatste League Meet van het seizoen en laatste kans om ons te plaatsen voor het NK op 2 april 2022. We stonden na de 1e League Meet al 2e, dus we hadden goede kansen.

Om 08.15 waren we al op het Newman college, gelijk onze Pit ingericht en om 09.00 uur waren we klaar voor de robot inspectie en de veld inspectie. Bij beide zijn we goed gekeurd en dus mochten we met onze robot op het oefenveld testen. Dat was hard nodig, want onze autonoom deed het ineens niet meer. Dus programmatuur goed nagekeken en her en der aangepast. En het werkte weer.             

Hierna even tijd om wat te ontspannen en een praatje te maken met gearriveerde sponsoren, en andere teams en coaches. En toen was het tijd om te que’en.         

De eerste game ging goed, we hebben deze gewonnen. Nog wat kleine haperingen, maar daar kan tussendoor aan gewerkt worden. Op naar game 2.
Game 2 ging niet zo lekker, in autonoom konden we niet vooruit rijden omdat ineens onze arm niet omhoog ging en dus met het handje de grond in boorde. Bij de driver period konden we de arm wel omhoog krijgen en toen ging het beter. Uiteindelijk toch nog de game gewonnen.
Game 3 ging goed, ook weer gewonnen. Game 4 ook gewonnen en zelfs onze Team Scoring Element kunnen cappen op de hub, dus goede punten gescoord.
Game 5 helaas verloren. We hadden niet de beste alliance partner. Die kon alleen 1 onderdeel uit de end game en die ging mis helaas en we kregen flinke penalties.
Game 6 ging gelukkig weer goed, en hebben we wederom gewonnen.

De uiteindelijke uitslag was een 2e plaats voor de League Meet, en een 5e plaats overall over 4 League Meet wedstrijden, en daarmee hebben we ons geplaatst voor het NK. Naast ons team zijn ook Team Orange en Team Space van het Newmancollege geplaatst voor het NK, dus het was een mooie dag voor alle drie de teams van onze school.

Het hele team heeft perfect samengewerkt en stonden voor elkaar klaar. We vormen nu echt een eenheid, dus we gaan vol goede moed naar het NK volgende week.

Al met al toch een mooie en succesvolle dag. Het was ook reuze gezellig en heerlijk om weer zonder Covid-19 restricties weer live te kunnen spelen en andere teams te kunnen zien en spreken.

Wij danken al onze sponsoren om dit voor ons mogelijk te maken en we waarderen het enorm dat een aantal sponsoren ook langs geweest zijn om te kijken hoe wij onze wedstrijden hebben gespeeld.

Scroll naar boven